Kenneth Bergh har signert med UFC

95e818bdbdabcf85ada9e0b4eba99950+(1).jpg

Debuterer 9. juli i Las Vegas.

I et intervju med VG avslører 29-åring at han når har signert for to år med verdens største MMA-promotør, og at han gjør debuten sin på “Dana Whites Tuesday Night Contender Series”.

Det vil derfor også være høye forventniger til nordmannen når han entrer oktagonet for første gang. Contender Series plukker nemlig ut stortalent og promoterer debutantene en god del mer enn under normale omstendigheter.

Det er tydelig at UFC selv da også har stor tro på ubeseirede Bergh som står med 6-0 i record i lett tungvekt.

Bergh selv er naturlig nok storfornøyd å endelig kunne møte motstandere som ikke trekker seg før kamp, og sier følgende til VG:

– Jeg har ventet lenge, og når det endelig løsnet er det befriende. Det aller beste er at jeg nå er «under et tak», der jeg kan være aktiv og møte de beste av de beste. Man kompenseres for jobben man gjør, og UFC har verdens beste apparat.

Også Bergh’s manager er fornøyd med dagens store nyhet:

– Det er bedre for Kenneth å vise seg frem her med mange TV-seere, enn at han eventuelt skal komme lang ned på et UFC-kort. Nå vil han i tillegg være tilgjengelig for kamper på kort varsel dersom det er folk som må trekke seg i lett tungvekt-klassen.