Bekreftet: Vitor Belfort vs. Lyoto Machida klar for UFC 224

DWgqfPGU8AAVqyN.jpg_large.0.jpg

To veteraner møtes i mellomvektsklassen til det som blir Belfort sin siste kamp.
 
UFC 224, som holdes i Rio de Janeiro i Brasil, kan være det siste stevnet vi får se den tidligere tittelholderen Vitor «The Phenom» Belfort i aksjon. Han møter en annen veteran og tidligere tittelholder, Lyoto «The Dragon» Machida. Egentlig skulle Belfort ha gått sin siste kamp i starten av februar under UFC Fight Night 125 mot Uriah Hall, men Hall måtte trekke seg grunnet sykdom.

Machida gikk derimot kamp under UFC Fight Night 125, der han møtte den ubeseirede nykommeren Eryk Anders og vant på poeng. Dette var en viktig seier for Machida ettersom han hadde tapt sine tre tidligere kamper.

Det vil være viktig for begge utøvere å vinne. Machida kjøpte seg tid i UFC med seier i forrige kamp, men han trenger fortsatt en mer overbevisende oppvisning hvis han skal klare å holde seg på toppnivå i en tøff vektklasse. Hvis Belfort vinner kan han gå ut med flagget til topps, men uansett utfall vil han alltid ha en legendestatus innen MMA.
 
Her er en oversikt over UFC 224 så langt:
Lettvekt: Davi Ramos vs. Nick Hein
Weltervekt: Alberto Mina vs. Ramazan Emeev
Tungvekt: Alexey Oleynik vs. Junior Albini
Mellomvekt: Lyoto Machida vs. Vitor Belfort
Mellomvekt: Cezar Ferreira vs. Karl Robertson