Michael "Venom" Page lekte seg til seier over David Rickels

20150720063100_1DX_3171.JPG

En enorm klasseforskjell ble raskt synlig da Michael Page utklasset David Rickels i stevnets co-main event.

Med eksplosivitet, artisteri og stående ferdigheter som få kan drømme om gjorde ubeseirede Michael "Venom" Page akkurat som han ville med sin sjanseløse motstander, og til slutt virket det som at David Rickels rett og slett hadde fått nok av ydmykelsen.

Michael "Venom" Page underholdt når han ville og traff når han ville. Etter å ha slått Rickels i kanvasen i runde en valgte "Venom" å vente til Rickels hadde hentet seg litt inn igjen, og smilte til sin motstander istedenfor å angripe. Nye treffere landet tidlig i runde to og etter at Rickels pådro seg et kutt over det ene øyet valgte han å signalisere til dommeren at han ville gi seg. 

Kampen ble stoppet og Michael "Venom" Page kunne etter en vanvittig imponerende prestasjon ta imot en enorm hyllest fra sitt eget publikum i London.