Alexander Gustafsson med knockoutseier på hjemmebane

Seier for den svenske folkefavoritten ved helgens stevne i Stockholm.

Svensken entret Globen søndag kveld til trampeklapp og folkejubel. Gustafsson landet noen fine slag mot brasilianeren tidlig i kampen, og etter hva som ble en noelunde jevn halve førsterunde pådro Glover seg en finger i øyet, men så ut til å fint kunne fortsette, og det ble også videre en jevn runde.

Andre runde begynte med den etterhvert så kjente allsangen "slå han på käften", og både Teixeira og Alex så ut til å høre etter, da det ble flere harde slagutvekslinger som endte med kutt på begge fightere. Gustafsson fikk inn en slagserie som så ut til å ryste Teixeira, som endte opp mot burveggen med Alex pressende på med flere slag, men han klarte til slutt å bryte ut.

Mot slutten av andre runde ble det også mer eller mindre jevnt og begge fightere landet treff med nevene, og begge fighterne gikk blødende til hvert sitt hjørne.

Tredje runde har ikke nådd minuttet engang før Alex lander en uppercut som sender Teixeira i kanvasen kraftig rystet - Alex følger opp med slag og albuer på bakken, men Glover overlever og klarer til slutt å komme seg på beina igjen. En kortvarig glede da Alex nok en gang tar brasilianeren til bakken, til enorm jubel fra svenskene, og allsangen fortsetter så veggene i Globen rister.

Runde fire fortsetter stort sett stående og med flere slagutvekslinger, men i femte runde har Alex fått nok og avslutter brasilianeren på knockout, og topper kveldens event med å fri til sin samboer på direkten. Vi gratulerer med både seier og forlovelse!