Bekreftet: Darren Till og Stephen Thompson møtes i England!

20150530101218_IMG_5204.JPG

Darren Till går sin neste kamp på hjemmebane i England 24. februar neste år mot Stephen "Wonderboy" Thompson.

 UFC-president Dana White har ved en Q&A meddelt at UFC Fight Night 127 flyttes fra USA til England, og bekreftet samtidig at en kamp mellom Darren Till og Stephen Thompson vil finne sted ved stevnet.

Ubeseirede Darren Till (16-0-1) jakter store navn og gjorde seg for alvor bemerket da han i sin forrige kamp stoppet Donald "Cowboy" Cerrone via TKO i første runde i Polen.

Stephen "Wonderboy" Thompson (14-2-1) har ikke lagt skjul på at han svært gjerne ønsker en ny mulighet til å kjempe om tittelen, og begynte denne prosessen med å vinne komfortabelt over Jorge Masvidal via enstemmig dommeravgjørelse ved UFC 217 forrige helg.

Nå gjør "Wonderboy"en rask retur til oktagonet ved å reise til England for å møte Darren Till i det som etter alle solemerker vil bli et stilmessig fantastisk oppgjør mellom to fightere med stående ferdigheter i verdensklasse.