Christoffer Darre: - Min forventning er å avslutte kampen

download (9).jpeg

Christoffer Darre er klar for sin profesjonelle boksedebut mot Marwan Palani når "THIS IS OSLO" går av stabelen førstkommende lørdag.

Det bys opp til boksefest når "THIS IS OSLO" inntar skur 13 ved Aker Brygge/Tjuvholmen i Oslo 26. mai, og på kampkortet denne gang får vi se to MMA-utøvere brake sammen i ringen. Både Christoffer Darre og Marwan Palani gjør sin profesjonelle boksedebut denne kvelden, og MMA Norway har tatt en prat med "Darrelito" om hvilken overgang forberedelsene til denne kampen har vært, og hans forventninger til stevnet som nå er like rundt hjørnet.

- Forberedelsene har utelukkende vært fokusert på boksing og det har vært en stor overgang, men noe jeg ser på som en utfordring og det trigger meg. Responsen i forkant av min profesjonelle boksedebut har vært overveldende, og det er veldig gøy at så mange tar turen til Oslo for å støtte meg under matchen - det betyr alt i en sport hvor det fortsatt er lite økonomisk gevinst.

Jeg tar stor stolthet i å være en aktiv profesjonell bokser samtidig som jeg er en profesjonell MMA-utøver, og jeg kommer til å ta en MMA-kamp nå etter sommeren. Det er heller ikke siste gang dere ser meg i bokseringen etter 26. mai, og min forventning er at jeg avslutter kampen. Alt annet vil være en skuffelse fra min side. Kampen vil bli sendt på VG+, så det må alle skaffe seg før lørdagen!

Boksestevnet "This Is Oslo" finner sted lørdag 26. mai i skur 13 ved Aker Brygge/Tjuvholmen i Oslo.