Bekreftet: Woodley møter Till - Covington strippet for den midlertidige weltervektstittelen

UFC har nettopp bekreftet ny tittelkamp etter noen dager med rykter om at Darren Till blir den nye utfordreren til weltervektsmester Tyron Woodley. 

Det vil si at den midlertidige weltervektsmesteren, Colby Covington, blir fratatt beltet som han fikk for en drøy måned siden etter å ha slått Rafael Dos Anjos. Grunnen til dette er at Covington skal gjennomgå en nasal operasjon.

Darren Till gikk kamp i hjembyen Liverpool den 28. mai der han møtte Stephen Thompson, og etter fem runder vant Till på poeng. Dette sikret Till en tittelkamp, og det var nok ikke mange som hadde forventet at Till skulle få muligheten så snart.

Weltervektsmester Tyron Woodley må dermed gjøre seg klar til å forsvare beltet nok en gang, og det litt tidligere enn antatt da UFC 228 manglet en hovedkamp. Woodley var sist i aksjon under UFC 214 hvor han slo Damian Maia via dommeravgjørelse. 

Du kan se Woodley vs. Till og resten av UFC 228 den 9. september.