Rykte: Michael Bisping vs Rashad Evans i avskjedskamp i London?

Michael-Bisping-UFC-199-Press-03-750x370.jpg

Michael Bisping har kanskje funnet sin siste motstander i oktogonen.

MMA-reporteren Ariel Helwani la ut en melding på Twitter der det stod at kampen vurderes, men ingenting er bekreftet enda. I følge Helwani er ikke avgjørelsen langt unna, og blir kampen bekreftet kan det se ut som at det blir «The count» Bispings siste kamp, og at karrieren avsluttes på hjemmebane i London.
 
Det jobbes for at «Bisping Vs Evans 2» skal bli hovedkampen på kortet, noe som vil si at det kan bli en reprise fra UFC 78 i 2007 da Evans og Bisping møttes for første gang. Bisping var da ubeseiret med 14 strake seiere. Kampen som gikk i New Jersey den 17 november 2007 ble Bispings første tap i karrieren etter at dommerne ga seieren til «Suga» Rashad Evans via delt avgjørelse.
 
Legger noen av legendene opp?

I ettertid av deres første kamp har både Bisping og Evans holdt belter i UFC. Evans tok lett-tungvektsbeltet i 2008, etter å ha slått Forrest Griffin via TKO. Bisping har nylig hatt mellomvektsbeltet, men måtte se seg slått av Georges St. Pierre som vant via submission i november 2017. Nå har Bisping to tap på rad, der det siste tapet kom mot Kelvin Gastelum tre uker etter tapet mot GSP. Ryktene har seg til at Bispings familie vil at han skal avslutte karrieren snart, noe han bekreftet etter tapet mot Gastelum.
 
Evans har også gått på en tapsrekke med tap på sine fire siste kamper. Man kan spørre seg om det er på tide at «Suga» også legger hanskene på hyllen etter en lang MMA-karriere. Evans to siste tap mot Daniel Kelly og Sam Alvey var ikke av de mest imponerende og innholdsrike kampene, og det er tydelig at Evans ikke er det han en gang var.

Det kan derfor spøke for Evans sin UFC-karriere hvis han ikke vinner mot Bisping, og dermed kan det se ut som at i hvert fall en av legendene legger opp etter den mulig kommende kampen. Hvis ryktene stemmer og kampen blir satt opp kan man derimot glede seg til en kamp foran et lojalt publikum med to store profiler innenfor MMA.