Bisping inn for Anderson Silva mot Gastelum i Kina

DOZucqiWkAIb_ep.jpg

Michael «The Count» Bisping (30-8) erstatter Anderson Silva og møter Kelvin Gastelum (13-3) som main event i Kina om 2 uker.

Bare en uke etter at han tapte tittelkampen i mellomvekt mot Georges «Rush» St-Pierre (26-2) ved UFC 217, er Bisping allerede tilbake på hesten.

38-åringen fra Manchester erstatter brasilianske Anderson ”The Spider” Silva, som nylig ble suspendert av USADA og fjernet fra eventet. Silva testet positivt i en ut-av-konkurranse dopingkontroll den 26. Oktober. Men i skrivende stund er det ikke bekreftet hvilke substanser ”The Spider” har testet positivt for.

Legenden Silva har dermed testet positivt for andre gang, og hans respekterte rykte i MMA-verden slår enda større sprekker.

For bare en uke siden opplevde Bisping å miste både mellomvekt-beltet sitt og seiersrekken sin ved Madison Square Garden da han tapte via submission mot GSP. Bisping fikk tretti dagers utestengelse etter kampen, og må derfor få godkjennelse av lege siden eventet er om kun tjuefem dager. Ved å ta kampen på kun to ukers varsel – i Kina er Bisping en mann for sine ord: ”I’ll fight anyone, anytime, anywhere”.

Gastelum på sin side, ønsker å vise seg frem etter han tapte via submission mot Chris Weidman i juli. 26 år gamle Gastelum er tidligere TUF-17 vinner, og er en amerikansk bryter med solide bokseferdigheter.

Kampen går av stabelen ved UFC Fight Night Shanghai 25. November.