Comeback-seier for Fedor

Fedor Emelianenko returnerte til MMA og Japan med en enkel seier over Jiadeep Singh.

Rizin Fighting Federation har nå avholdt sitt aller første stevne, og Fedor Emelianenko (35-4) returnerte til ringen igjen. Jiadeep Singh (2-1) ble satt som Fedor sin motstander, og den heller ukjente Singh ble som forventet ikke akkurat noen match for legenden Fedor.

Kort fortalt om kampen så tok Fedor sin motstander til bakken og avgjorde det hele med ground and pound som Singh ikke hadde noe forsvar mot, og Fedor kunne dermed inkassere en lettjent TKO-seier i sin retur til kamp og Saitama Super Arena i Japan.

Rizin Fighting Federation arrangerte også en turnering som forløp over to dager hvor King Mo Lawal ble seierherre begge dagene og turneringens vinner.

Du kan spille på kampene hos Unibet: