Nesten slagsmål mellom McGregor og Diaz på pressekonferanse

Hovedkampen ved UFC 196 mellom Conor McGregor og Nate Diaz var nære ved å få en tidlig start på gårsdagens pressekonferanse.

Den siste pressekonferansen før UFC 196 er unnagjort, og nye skjellsord og fornærmelser ble utdelt også denne gang. Det hele nådde nye høyder da det var tid for staredown mellom de to fighterne, og et slagsmål var nært forestående. Nate Diaz plasserte høyre arm utstrakt med neven meget nære ansiktet til McGregor, hvorpå McGregor slo et hardt slag på hånden til Diaz.

Dana White og sikkerhetsvakter fikk plutselig hendene fulle da McGregor og Diaz så ut til å ville fortsette utviklingen, og det hele ble kaotisk i noen sekunder da lagkamerater og trenere til både McGregor og Diaz også ankom scenen for å delta. (Se video nederst i artikkelen).

Før selve kampen mellom Conor McGregor og Nate Diaz kan starte gjenstår weigh-in, og la oss håpe det er minst like mye sikkerhetsvakter på plass da.

UFC 196 går av stabelen førstkommende lørdag i Las Vegas.

Du kan spille på kampene hos Unibet: