Støtt en god sak når MMA-kokken skal diske opp!

Fredrik "Fred The Chef" Aarnes koker opp litt veldedighet igjen og har skaffet åtte signerte T-skjorter fra de mest profilerte MMA-utøverne ved Frontline Academy. T-skjortene kan nå kjøpes, og inntektene går til en meget god sak nå som høytiden nærmer seg.

I regi av Frelsesarmeen og Sverre André Lorentzen skal det 11. desember arrangeres julebord som blant annet vil inneholde julemat, gaver og god stemning for de som kanskje ikke har det så enkelt i julestria. Med på laget i år er også Fredrik "Fred The Chef" Aarnes som foruten god mat ved julebordet kan tilby signerte T-skjorter fra MMA-eliten i Norge til interesserte kjøpere. Ikke får du bare en unik skjorte, du støtter opp om noe viktig.

Formålet er å gi til de som trenger det litt ekstra, og medarrangør Sverre André Lorentzen sine egne ord beskriver det kommende julebordet best.

- I fjor bestemte jeg meg for at jeg skulle arrangere julebord for brukere hos Frelsesarmeen, og kontaktet de for å få litt hjelp og kunnskap angående dette. Jeg kontaktet leverandører, strakk ut hånden til mange av mine kunder, involverte familien min og jeg tok også kontakt med Losje Pastos som holder til i Losjehuset Ajertun.

Resultatet av dette var at jeg og mine samarbeidspartnere, da altså Losje Pastos, kunder, leverandører, familie etc. klarte å arrangere et julebord. Da julebordet startet hadde vi nok av mat, drikke, korps som spilte julemusikk, juletre, gaver til at vi kunne ha mellom åtti og hundre besøkende. I år startet vi igjen samarbeidet med Frelsesarmeen og ikke minst fikk jeg med meg Fredrik Aarnes. Vi skal igjen arrangere julebord, og i fjor var det ett - i år blir det to.

Som i fjor er det full pakke. Alt som kan tenkes av julemat, drikke, gaver, musikk og frivillige er på plass slik at dette skal bli en opplevelse for de som trenger det mest. Jeg tror også at det finnes mange der ute som ønsker å bidra, men noen ganger er det litt vanskelig og vite hvordan. På bakgrunn av dette valgte jeg i fjor å sparke i gang ballen. Jeg ser også da at alle ønsker å bidra, og her er det ingenting som er for lite eller for mye. Det viktigste med dette er medmenneskelighet. Alle fortjener en opplevelse av å bli sett, hørt og få de samme muligheter som de fleste av oss har.

Håpet og ønsket er jo at vi neste år, kanskje kan lage 3 julebord, slik at enda flere som har det vanskelig kan få en fantastisk opplevelse. Fredrik "Fred The Chef" Aarnes har gjennom Frontline Academy fått åtte signerte T-skjorter fra de mest profilerte MMA-utøverne der, hvor to av de konkurrerer i UFC.

Signaturene på T-skjortene er:

Emil Meek
Jack Hermansson
Kenneth Bergh
Håkon Foss
Marthin Hamlet
Mohsen Bahari

Hvis noen ønsker å kjøpe disse t-skjortene (minimum 500kr, frakt kommer i tillegg), så kan dere kan kontakte Fredrik Aarnes på:

https://www.facebook.com/FredTheChef

Eller: fredthechef@gmail.com