McGregor vs. GSP ved UFC New York

Ifølge den svenske siden Kimura.se ryktes det om superfight mellom irske Conor McGregor og canadiske Georges St-Pierre ved UFC 205.

Fra Kimura.se

En supermatch mellan den forne welterviktsmästaren Georges St Pierre och den regerande fjäderviktsmästaren Conor McGregor ryktas vara klar. Matchen ska vara planerad som huvudmatchen på UFC:s första gala i New York.

GSP tog ett avbrott från sporten på grund av privata skäl i december 2013, kort efter att försvarade sitt bälte för 9:e gången i rad när han besegrade Johny Hendricks. Kanadensaren hade då 12 raka vinster i bagaget och anses av många som den bästa welterviktaren någonsin.

McGregor gick re-match mot Nate Diaz i sin senaste match, där han lyckades revanschera sin förlust från tidigare i år.

Varken Conor, GSP eller UFC har inte kommenterat matchningen ännu.