Kenneth Bergh og flere norske fightere bekreftet for Cage Warriors 93! 

95e818bdbdabcf85ada9e0b4eba99950.jpg

Det ligger an til en festaften når Cage Warriors i april tar turen til Sverige for første gang.

Vi har blitt ganske så bortskjemte i det siste med tanke på hvor mange nordmenn som har fått sine kamper booket på samme kampkort ved Cage Warriors sine stevner. Organisasjonens første besøk til Sverige braker løs 28. april, og det blir nok en spennende kveld med norske øyne nå som det er bekreftet at Kenneth Bergh, Alexander Jacobsen, Håkon Foss og Thomas Robertsen (!) returnerer til kamp.

Kenneth Bergh (6-0) så vi sist i aksjon ved Cage Warriors 84 hvor han stoppet den rutinerte franskmannen Norman Paraisy via submission i kampens andre runde. Det har lenge vært spekulert i om Kenneth Bergh snart får sjansen i UFC, og med en seier i hans kommende kamp i april skulle man virkelig tro at han deretter blir å se i oktagonet for sin UFC-debut.

Alexander Jacobsen (8-2) har imponert så mye i Cage Warriors at han i sin forrige kamp kjempet om tittelen i lettvekt. Selv om Jacobsen kom til kort mot tittelholder Chris Fishgold akkurat den kvelden ser det nå ut til at "Bad Romance" virkelig skal være aktiv i tiden som kommer. Ikke bare skal han gå sin neste kamp 24. februar i Liverpool - han er også booket til Cage Warriors sitt kommende stevne i Sverige knappe to måneder senere. 

Etter tre strake seire i 2016 så fortsatte Håkon Foss (8-5) på imponerende vis ved å vinne sin Cage Warriors-debut i 2017. Deretter har det gått tyngre for den hardtkjempende og talentfulle fighteren som har tapt sine to siste kamper for organisasjonen. Det skal bli meget spennende å se hvordan "The Ferocious" nå kommer til å jakte seier i Sverige for å komme tilbake på vinnersporet.

Thomas Robertsen (6-1) vant sin forrige kamp via dommeravgjørelse etter tre tøffe runder som også medførte et skadeavbrekk. Nå er "The Saint" tilbake og bekreftet for sin tredje kamp i Cage Warriors.

Det er per dags dato ikke blitt bekreftet hvem som blir motstandere for de norske fighterne, men det forventes at dette blir offentliggjort om ikke lenge. 

Cage Warriors 93 går av stabelen 28. april ved Lisebergshallen i Göteborg.