T.J Dillashaw vs Dominick Cruz booket for UFC Fight Night 81

 
Etter mye frem og tilbake er det nå bekreftet at T.J. Dillashaw og Dominick Cruz endelig møtes til tittelkamp.
 
Det er ingen hemmelighet at disse to ikke liker hverandre, og de verbale angrepene vil i januar neste år bli erstattet av en tittelkamp i UFCs bantamvektdivisjon.
 
Nåværende tittelholder T.J. Dillashaw (12-2) vant beltet fra Renan Barao på spektakulært vis, og forsvarte deretter tittelen sin mot Joe Soto. Nok en seier over Barao fulgte, og Dillashaw har i det siste uttalt at neste steg vil bli å stoppe Dominick Cruz.
 
Dominick Cruz (20-1) vant tittelen i 2010 og forsvarte beltet sitt to ganger, men har de siste årene vært særdeles skadeplaget. Cruz gjorde i 2014 et comeback mot Takeya Mizugaki i en kamp som han vant på knockout tidlig i den første runden. Men, deretter ventet en ny skade og det er godt over ett år siden han entret oktagonet sist.
 
Nå er Cruz skadefri og kampen mot Dillashaw vil finne sted ved UFC Fight Night 81 den 17. januar 2016.

Du kan spille på kampene hos Unibet: