Rykte: Brasils mest forhatte mann møter den tidligere tittelholder i UFC sin lettvektklasse

usa_today_10116448.0.jpg

Colby Covington, som ikke er en publikumsfavoritt uansett hvor han befinner seg, vil få mulighet til å konkurrere om det midlertidige weltervektsbeltet mot Rafael dos Anjos.

For et par dager siden begynte ryktene å svirre om at en mulig tittelkamp kunne finne sted i Brasil der dos Anjos som er tidligere tittelholder i UFC sin lettvektklasse skal møte den forhatte Colby Covington.

Nåværende tittelholder Tyron Woodley har ønsket seg retur til buret i juli under UFC 226, og derfor er det sannsynlig at UFC tar i bruk det midlertidige beltet i weltervektklassen. Covington (13-1, 8-1 UFC) er ikke en populær mann i Brasil etter diverse uttalelser mot landet, dos Anjos og Fabricio Werdum.

Men Covington har vunnet sine fem siste kamper, deriblant hans største seier som kom mot tidligere tittelutfordrer Demian Maia. Covington og dos Anjos har lenge spurt om å få en tittelkamp mot Woodley, men nå får de heller møte hverandre for det midlertidige beltet.

Dos Anjos (28-9, 17-7 UFC) gikk opp til weltervektklassen i 2017 etter å ha tapt lettvektbeltet mot Eddie Alvarez og tapt en kamp mot Tony Ferguson. Som weltervekt har han vunnet alle tre kampene sine som har vært mot Tarec Saffedine, Neil Magny og Robbie Lawler.

Hvis kampen finner sted er det høy sannsynlighet for pipekonsert når Covington entrer oktagonet, men også høy sannsynlighet for en spennende og jevn kamp.