- Vi holdt på å brenne ned hele skogen - Emil Meek stjernen i ny filmserie

Screenshot 2018-12-12_21-43-36-809.png

Slik har du aldri sett UFC-stjernen før.

For få uker tilbake fortalte Emil Meek til VG om skulderskaden han pådro seg etter tapet mot polske Bartosz Fabianski. I etterkant av skaden har det vært stille rundt han, men nå er Meek tilbake for fullt.

Først lanserte han sitt eget klesmerke, ValhallaSport, og nå følger han opp med å spille hovedrollen i en splitter ny reklamefilmserie for sponsoren Betsafe. Her får vi se en helt ny side av den ellers så beinharde fighteren.

– Det var utrolig moro! Det er gøy å gjøre noe helt annet. Jeg blir jo ofte oppfattet som en tøff viking, så da er det gøy å kunne vise litt selvironi og spille litt på det imaget. Og sannheten er vel at vi fightere kanskje er litt pusete på siden også, gliser Meek til MMA Norway.

Innspillingen ble gjort i løpet av noen få intensive dager, og Emil forteller at han selv måtte ta noe kreativt ansvar for å filmene slik han ønsket:

– Jeg måtte sørge jo for at det ble litt mer trøkk! De hadde noen gode idéer, men jeg syntes vi burde ta det enda lenger. Så jeg sørget for at det ble noen flammer og action. Vi holdt jo på å brenne ned hele skogen, ler Meek.

På vei tilbake mot form

Meek kommer rett fra trening når vi snakker med ham, og han kan fortelle at han nettopp har gjennomført sin første sparring siden forrige kamp. Til tross for at det har vært mest restitusjon- og styrketrening siden han sist var i ringen kan fighteren fortelle at formen er bra:

– Utrolig morsomt å være tilbake og rulle litt på matta, og formen føltes også skikkelig bra. Jeg banka alle, sier Betsafe-fighteren med en solid dose selvtillit.

Han forteller videre at det nå handler om å komme tilbake i god form, og Meek tar sikte på å være hundre prosent når han skal gå sin neste kamp. En fight som sannsynligvis vil finne sted rundt februar eller mars.