Jeremy Stephens går rett fra TKO-seier til ny toppkamp

Jeremy-Stephens-Demolition-Man_538579_OpenGraphImage.png

Kun få dager etter forrige helgs UFC main event-seier er det klart at Jeremy Stephens møter Josh Emmett i ny hovedkamp.

Jeremy «Lil Heathen» Stephens (27-14) ligger ikke på latsiden. I helgens UFC-event som gikk av stabelen ved St. Louis vant han over «The korean superboy» Doo Ho Choi (14-3) via TKO i kampens andre runde. Dermed ble den hardtslående 31- åringen den første som har klart å avslutte sørkoreaneren.

Josh Emmet (13-1) kommer til kampen etter karrierens hittil største seier i forrige måned mot Ricardo Lamas (18-6). Kampen ble vunnet allerede i første runde via en brutal KO. Det skal nevnes at Emmet til den kampen ikke klarte vektgrensen under innveiingen.

UFC FOX 28 skulle egentlig vært med Yoel «Soldier of god»  Romero (12-2) mot David Branch (21-4) i spissen, men Romero ble flyttet til UFC 221 hvor han møter Luke Rockhold (16-3) i en interim-tittelkamp i mellomvekt etter at tittelholder Robert "The reaper" Whittaker (19-4) skadet seg.

Kampen går av stabelen ved UFC FOX 28 den 24. februar i Orlando, Florida.

Oppdatert UFC FOX 28 kortet ser dermed slik ut:

Jeremy Stephens vs. Josh Emmett
(Ilir Latifi meldt forfall pga skade) ?  vs. Ovince Saint Preux
Olivier Aubin-Mercier vs. Gilbert Burns
Alan Jouban vs. Ben Saunders
Jessica Andrade vs. Tecia Torres
Max Griffin vs. Mike Perry
Renan Barao vs. Brian Kelleher
Sam Alvey vs. Marcin Prachnio
Sara McMann vs. Marion Reneau
Gadzhimurad Antigulov vs. Aleksandar Rakic
Russel Doane vs. Rani Yahya
David Branch vs. TBA