UFC bekrefter: Al Iaquinta vs. Paul Felder booked om til UFC 223

Al-Iaquinta-Paul-Felder-620x359.jpg

Ja Takk! Lettvekts-kampen mellom Al Iaquinta og Paul Felder som ble avlyst er endelig booket på ny - dette bekrefter UFC på sine nettsider.

Paul «The Irish dragon» Felder (15-3) skulle etter planen egentlig ha møtt Al Iaquinta ved UFC 218 i desember, men Iaquinta måtte trekke seg fra den kampen på grunn av en stygg kneskade. Dermed steppet brasilianske Charles Oliveira (22-8) inn, en kamp som 32-år gamle Felder vant over den dyktige grappleren via TKO i kampens andre runde. Det markerte den tredje strake motstanderen «The Irish dragon» avsluttet via slag på TKO/ KO i 2017.

Nå får amerikaneren med irske gener endelig muligheten til å møte motstanderen fra Long Island han så lenge har ønsket seg.

Rutinerte Al Iaquinta (13-3-1) er på sin side ute etter sin sjette strake seier, og har ikke tapt siden 2014. Det skal samtidig være nevnt at han bare har konkurrert en gang de siste tre årene, delvis på grunn av skader og en åpen misnøye med behandlingen fra UFC. Tiden borte fra oktogonen har han satset på utdanningen sin innen eiendomsmegling. 30-åringen fra New York har vært profesjonell MMA-utøver helt siden 2009 og var finalist ved «The Ultimate Fighter» sesong femten. 

Vinneren av denne kampen kan forvente seg et skikkelig løft på UFC sin offisielle ranking-liste, samtidig som fansen kan forvente en hardtslående og underholdende krig.