Kampanalyse for Battle Arena

pastedImage.jpg

Ikke nok med at det er fem norske tittelbelter på spill. Det er også tre andre kamper med utøvere fra det norske MMA-miljøet på "pay per view"-kortet som følger de helnorske tittelkampene.

La oss se nærmere på disse tre:


57 kilo

Silje Wahl

pastedImage.png

Den lovende grappleren fra Sarpsborg Chi MMA startet Pay Per View-kortet med en match mot den franske mesteren i thaiboksing Fadimata Amadou fra klubben LSA. Her er det en klassisk stilmatchup der begge utøverne har sin spesialitet og vil prøve å tvinge motstanderen til å utkjempe kampen på sin tekniske hjemmebane. Silje er en hardhaus og i hjørnet hennes har hun coach og vaskeekte ringrev og luring Kristian Lapsley som med sin lange kickboksingerfaring nok har satt en strategi som vil føre Silje til seier. Her burde vi kanskje spå en seier på submission i andre runde etter at Silje har myknet henne opp litt med slag fra topposisjon?

 


61 kilo (Battle Arena VM-tittelkamp)

Markus Hægland

En dynamisk kickbokser og grappler fra Herjer MMA, gymmen som allerede er kjent for fantastiske prestasjoner i grappling, og en knakende hyggelig type også. Markus møter hjemmefavoritten Duncan Djillali fra Prime MMA som har hele Birmingham i ryggen når de skal veksle slag lørdags kveld. Men sånn er det å være et av Norges heteste prospekter og man må ut for å skaffe seg kamperfaring. Da må man inn i løvens hule og trekke tennene på den. Duncan har allerede erobret to amatørbelter i sin karriere, men foran Duncans venner, treningspartnere og familie har Markus tenkt å knabbe denne tittelen fra han! Begge to er ekstremt atletiske og veltrente utøvere så her spår vi en heftig batalje der Markus tar hjem poengseieren på presisjon stående og posisjonell overlegenhet på bakken!

70 kilo ( Battle Arena EM-tittelmatch )

Patryk Nacewicz

Fra proteamet på Frontline Academy Oslo kommer denne urettferdig svære lettvekteren. 188 cm med bokse- og kickboksingbakgrunn ruver han over andre fightere i divisjonen. Et arbeidsjern på trening og vanvittig tøff og med ferdigheter herdet i ilden på en av Europas tøffeste treningsmatter på Frontline Academy, Patryk er den totale pakken. 13-4 i record som 23-åring og nå er han bare ute etter å finslipe formen med et par amatørkamper til før han knuser seg inn i proffverdenen. Det er ikke uten grunn at Patryk går hovedmatchen på Battle Arena. Men han møter ubeseirede Nick Heyes fra klubben BST. En kvass grappler som elsker å sette tempo på motstanderen og tvinge han bakover. Ingenting Patryk ikke har sett før på Frontlines proteam. Om man skal spå så bør regnet av knyttnever bli for mye for Heyes i runde 3, teknisk knockout!