To meget spennende kamper bekreftet for UFC 202

Anthony Johnson vs Glover Teixeira og Donald Cerrone vs Rick Story booket for UFC 202 i august.

UFC 202 går av stabelen 20. august og hovedkamp er returoppgjøret mellom Nate Diaz og Conor McGregor. Som om den kampen ikke var nok og glede seg til så har to eksplosive kamper til nå blitt offentliggjort.

Anthony Johnson og Glover Teixeira skulle egentlig møtes ved UFC On Fox 20, men Johnson trekte seg fra kampen på grunn av familiære årsaker. Nå er han derimot klar for kamp, og de to hardtslående fighterne møtes til det som meget vel vil kunne medføre tittelkamp for vinneren.

Anthony Johnson (21-5) tapte sin forrige kamp mot Daniel Cormier (submission), og ble med det påført sitt første tap på hele tolv kamper.

Glover Teixeira (25-4) vant sin forrige kamp mot Rashad Evans (knockout) og har tre strake seire i oktagonet. Totalt har han vunnet 23 av sine 25 siste MMA-kamper, og hans to tap kom mot henholdsvis Jon Jones og Phil Davis.

Donald "Cowboy" Cerrone (30-7, 1  NC) har for øyeblikket gått opp en vektklasse og gjort stor suksess i weltervekt hvor han innehar to strake seire. I sin forrige kamp imponerte "Cowboy" stort da han stoppet Patrick Cote via TKO. 

Rick Story (19-8)  har notert seg med tre strake seire, og vant sin forrige kamp over Tarec Saffiedine. Til tross for sin bakgrunn fra bryting har Story gang på gang vist sin tøffhet og villighet til å brawle, noe som vil kunne medføre et fyrverkeri av en kamp mot "Cowboy".