Marthin Hamlet gikk seirende ut av Cage Warriors i Danmark

hamlet.png

Den tidligere bryteren vant via arm triangle choke.

Nordmannen trengte bare 1 minutt og 15 sekunder på å stoppe polske Jacec Rolinski, og med det tok han sin fjerde strake profesjonelle seier i buret. Hamlet står med to tekniske knockouts og en submission i Superior Challange, og hvis han fortsetter på samme vis som i kveld kan vi forvente et opprykk i større organisasjoner.

Kampen startet med at Hamlet tok kontroll og presset Rolinski. Polakken traff Hamlet med et spark i låret, men når han prøvde å sparke igjen fikk Martin tak i foten. Dermed fikk polakken en skikkelig luftetur, og Hamlet var nådeløs på bakken. Etter et par slag og albuer fikk nordmannen låst inn en arm triangel og deretter sa Rolinski "God natt".

Polakken ble liggende bevisstløs en liten stund, men kom seg etterhvert opp på beina og gratulerte den norske seierherren.

I seiersintervjuet meddelte Martin en veldig trist nyhet. For en uke siden fikk han vite at moren har fått leukemi som er en alvorlig blodkreft. Vi fra MMA-Norway sender varme og positive tanker til hele Hamlet-familien og håper mamma-Hamlet gir kreften juling!