Rykte: Derrick Lewis vs. Francis Ngannou

Derrick-Lewis-Francis-Ngannou.jpg

Derrick «The Black Beast» Lewis (19-5-1, 10-3 UFC) og Francis «The Predator» Ngannou (11-2, 6-1 UFC) er navn som har vært på manges tunger de siste dagene.

UFC la idag ut et innlegg på Instagram der det står;

RT – if you want to see this fight next
FAV – if you want to see this fight next
COMMENT any letter, word, phrase, digit or symbol – if you want to see this fight next. pic.twitter.com/UhO6HiAZyJ
— UFC (@ufc) February 21, 2018

Ngannou gikk nettopp tittelkamp for en måned siden mot Stipe Miocic under UFC 220 i Boston, USA. Det ble fem tøffe runder for Ngannou som var favoritt til å vinne, men etter dominerende runder fra tittelholder Miocic var det han som stakk av med seieren på poeng fra dommerne.

Fram til forrige kamp var Ngannou ubeseiret i UFC, der han så ustoppelig ut med en statistikk på 6-0, og noen brutale knockouts på blant annet Andrei Arlovski og Alistair Overeem. Nå må Ngannou starte oppkjøringen mot en ny tittelkamp på nytt, og ryktene vil ha det til at han skal møte Derrick Lewis.
 
Lewis gikk nettopp kamp mot Marcin Tybura under UFC Fight Night 126 i Texas, USA, og vant på TKO i tredje runde. Lewis var på en solid seiersrekke der han var ubeseiret på seks kamper og vant mot store navn som Roy Nelson og Trawis Browne, men deretter gikk Lewis på et knockout-tap mot Mark Hunt.

Etter tapet sa Lewis at han kom til å pensjonere seg fra MMA, men pensjonisttilværelsen ble kortvarig da han allerede samme måned uttalte at han kom til å fortsette. Lewis skulle egentlig møte Fabricio Werdum under UFC 216 i oktober, 2017, men måtte trekke seg på grunn av en skade.

Hvis ryktet stemmer kan vi se fram til en underholdende kamp der vinneren vil stille svært sterkt som tittelutfordrer.