Marthin Hamlet: - Jeg skal dominere!

22290948_10155595778236142_1824112509_o.jpg

Marthin Hamlet forventer å stoppe sin franske motstander Hassen Rahat innen to runder.

Det er nå bekreftet at Marthin Hamlet (1-0) i sin andre proffkamp møter Hassen Rahat (2-1), og den norske fighteren er mer enn klar for å vise hvor mye hans ferdigheter har utviklet seg siden forrige kamp.

Jeg skal dominere

- Min egen utvikling er som natt og dag hvor jeg nå er mer teknisk og kontrollert. Jeg får utnyttet brytingen min på en helt annen måte og det kommer til å vises 2. desember. Jeg har brukt mye tid på teknisk trening og har derfor bedre tid til å komme i god fysisk form. Det blir også lagt inn en del sparring frem mot kamp, og jeg skal dominere.

Jeg har også inngått en avtale med Xcore som er en stor leverandør på kosttilskudd og mat, noe som gjør at jeg har mer energi til å gjennomføre tøffe økter. Dette blir spesielt viktig i en hektisk treningshverdag nå som jeg har blitt far.

Ganske vill i stilen

- Jeg vet at min motstander Hassen Rahat er ganske vill i stilen, liker å holde det stående og at han har vunnet to av kampene sine via knockout. Jeg tror at jeg har en stor fordel når det kommer til grappling, bryting og det fysiske.

Jeg jobber alltid spesifikt og treningen frem mot kampen 2. desember i Stockholm vil derfor være tilpasset. Utfordringen er vel å ikke stresse dersom han åpner vilt, men forholde meg rolig. Jeg gleder meg!

Kampen avsluttes innen to runder

- Jeg har cirka 50-60 stk som skal reise til Stockholm for å se på, og de kan forvente at kampen avsluttes innen to runder. Sponsorer hjelper meg masse i min satsing og flere kommer til å være der. 

Det gjelder å vise at de investerer i rett mann.

Superior Challenge 16 braker løs 2. desember i Stockholm.