Gokhan Saki skadet, ute av UFC 219

1495730804802-saki.jpeg

Khalil Rountree har fått ny motstander etter at Gokhan Saki har trekt seg fra UFC 219 grunnet en foreløpig ukjent skade.

Den tidligere K-1 stjernen Gokhan Saki leverte en imponerende UFC-debut da han stoppet Henrique Da Silva via teknisk knockout i september, og det var knyttet store forventninger til hans retur til oktagonet for å møte en annen primært stående fighter, Khalil Rountree. Hvilken skade som holder Saki ute av UFC 219 vites ikke, men den potensielt meget actionfylte kampen blir det altså ikke noe av denne gang. Derimot er det bekreftet at polske Michal Oleksiejczyk stepper inn for å møte Khalil Rountree ved årets siste UFC-stevne, som braker løs 30. desember i Las Vegas.

Khalil Rountree (6-2) har vunnet sine to siste kamper via knockout over henholdsvis Daniel Jolly og Paul Craig.

UFC-debutant Michal Oleksiejczyk (12-2) har ikke tapt en kamp på over to år, og innehar en imponerende seiersrekke på hele ni kamper.

Hovedkamp ved UFC 219 er oppgjøret mellom Cris Cyborg og Holly Holm.