NMMAF Merkekamper 12: En fantastisk MMA-kveld i Trondheim

Storsalen ved samfundet i Trondheim ble for en kveld omgjort til et meget profesjonelt gjennomført MMA-stevne med ellevill stemning og spennende kamper.

Det er ikke hver dag man opplever et MMA-stevne i Norge, og når det i tillegg blir gjennomført på en så overbevisende måte er superlativene mange, men også meget fortjent.

NMMAF Merkekamper 12: Berserkergang Trondheim 3 (Samfundets kamp) ga oss jevne, spennende og fartsfylte kamper. Selve arrangementet var profesjonelt gjennomført hvor alle detaljer var tatt hensyn til, og det ble virkelig bevist at det kan gjennomføres MMA-stevner med suveren kvalitet også her til lands. 

Arrangør, utøvere, publikum, dommere og annonsør var i det hele tatt imponerende, og stevneansvarlig Andreas Arentz Nygaard har all mulig grunn til å være stolt av det de nå både har forberedt og gjennomført.

- Det er meget hyggelig og meddele at vi ble UTSOLGT, og per dags dato landets største MMA-event. Vi hadde til sammen 431 tilskuere på stevnet, og med en utvidet kapasitet på 472 personer, var det 41 personer som ikke dukket opp. Vi begynte billettsalget i januar så det er ikke uvanlig med en andel "no show".

Det er flere som skal ha en spesiell takk for at stevnet ble en så stor suksess, og jeg vil starte med medlemmene på MMA Trondheim. Den siste tiden har store deler av MMA Trondheim virkelig engasjert seg i stevnet. Medlemmer har møtt opp på dagtid for å hjelpe til med og bære, stått i døra og tatt på seg mange andre oppgaver slik at vi kunne levere et stevne av høy kvalitet til publikum. 

Dugnadsånden i klubben gjør oss trygge på at vi kan levere større stevner også i fremtiden, og på vegne av MMA Trondheim og NMMAF ønsker jeg å takke alle dere som stilte opp i forbindelse med stevnet!

Vi har også hatt en arrangementskomite for stevnet, og denne gjengen har jobbet knallhardt i tiden før stevnet for at det skulle bli en spesiell opplevelse for fightere og publikum. Thomas Formo har vært med fra starten, og sammen med undertegnede tok han sjansen på både å leie og fylle opp storsalen på samfundet. Etter jul har han gjort en fantastisk jobb med promotering, sponsorer og ikke minst en utmerket jobb under selve stevnet.

Dommergeneral Eivind D.S. Kjønsvik har i løpet av denne våren utviklet et fantastisk dommerteam med ringdommere Gard Olve Sagen og Andreas Syse Wallum, og i tillegg hatt ansvar for kveldens poengdommere. Eivind gjorde en utmerket jobb for at fighterne ble best mulig ivaretatt, samt at kampene ble rettferdig dømt.

Takk til Per-Erik Nilsen som ivaretok VIP, bidro med sceneteknikk og erfaring fra arrangement. En stor shout-out til runneransvarlige Torleif Landstad og Erlend Hildrum. De er de "skjulte" heltene fra stevnet, og jobbet beinhardt med rigging av buret. De hadde også stålkontroll på og få fighterne klare til rett tid!

Magnus Herregården gjorde en utmerket jobb med og lede et stort team av frivillige som hadde ansvar for billettsalg og publikum. Magnus fikset mange problemer vi møtte på underveis. Takk!

Vi har også hatt et godt samarbeid med NMMAF. Tusen takk til Henning Svendsen som var med i dialogen fra vi leide samfundet for atten måneder siden. Jeg tror at ingen andre enn Tøri aner hvor mye mannen jobber for MMA i Norge. Du gjør en super jobb!

Stig-Frode Henriksen gjorde en veldig god jobb i en utfordrende rolle, og annonseringen løftet stemningen flere hakk.

Takk til Daniel Rød for tips og triks fra merkekampene i Tromsø. Gratulerer til Tobias  Valentin Mørch og Gina Larsen som forlovet seg i ringen. Takk til sponsorer Autosport og Smartprofil, fotograf RainoPhoto.com og Truls Melbye som skal lage video.

Tusen takk til alle fightere som kriget for seier. Kampene bød på utrolig høy kvalitet og tempo. Trondhjemmere og tilreisende viste seg som et fantastisk MMA-publikum. Takk til alle som kom, og vi håper å levere gode show til dere i fremtiden!