Medisinske utestengelser fra UFC 222

222-ufc-poster.jpg

Det kan bli lenge til vi ser stortalentet Sean O’Malley i oktagonet igjen.

Fotskader dominerer etter helgas stevne som ble arrangert i Las Vegas, Nevada. Hele seks utøvere må vente i ca. seks måneder før de kan gå kamp igjen, og disse utøverne er; Sean O’Malley, Cat Zingano, Hector Lombard, C.B Dolloway, Bryan Caraway og Adam Milestead. Alle fotskadene krever røntgen og dette er grunnen for det lengre skadeoppholdet. De som ikke pådro seg en mer alvorlig skade må hvile i to uker, og er ikke nevnt i denne saken.

Fullstendig oversikt over skader med lengre utestengelser:

Yana Kunitskaya: Utestengt til den tredje april. Ingen kontakt på trening før den 25. Mars.

Frankie Edgar: Utestengt til den 18. april. Ingen kontakt på trening før den tredje april.

Sean O’Malley: Minimum utestengelse til den tredje april og ingen kontakt på trening før den 25. mars. Ordinert utestengt til den 31. August - så fremst han ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped.

Andre Soukhamthath: Utestengt til den tredje april. Ingen kontakt på trening før den 25. Mars.

Stefan Struve: Utestengt til den tredje april. Ingen kontakt på trening før den 25. Mars.

Cat Zingano: Minimum utestengelse til den tredje april uten kontakt på trening før den25. mars. Ordinert utestengt til den 31. august - så fremst hun ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped etter å ha tatt røntgen av fotleddet.

Ashley Yoder: Utestengt til den 18. april. Ingen kontakt på trening før den tredje april på grunn av kutt i øyenbrynet.

Beneil Dariush: Utestengt til den 18. april. Ingen kontakt på trening før den tredje april.

John Dodson: Utestengt til den 25. April. Ingen kontakt på trening før den 18. mars pågrunn av indre blødninger i nesen.

C.B. Dollaway: Minimum utestengelse til den tredje april uten kontakt på trening før den 25. Mars. Ordinert utestengt til den 31. August - så fremst han ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped etter å ha tatt røntgen av venstre fotledd.

Hector Lombard: Minimum utestengelse til den tredje april uten kontakt på trening før den 25. Mars - så fremst han ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped etter å ha tatt røntgen av høyre fotledd.

Mike Pyle: Utestengt til 18. April. Ingen kontakt på trening før den 3. april. 

Bryan Caraway: Minimum utestengelse til den tredje apriluten kontakt på trening før den 25. mars på grunn av sår på nesen. Ordinert utestengt til den 31. August - så fremst han ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped etter å ha tatt røntgen av venstre fotledd og høyre håndledd.

Cody Stamann: Utestengt til den tredje april. Ingen kontakt på trening før den 25. mars på grunn av sår på øyenlokket.

Adam Milstead: Minimum utestengelse til den tredje april uten kontakt på trening før den 25. mars på grunn av sår i øyenbrynet. Ordinert utestengt til den 31. August - så fremst han ikke godkjennes for kamp tidligere av en ortoped etter å ha tatt røntgen av venstre fotledd.