Dette tror de blir resultatet av Meek vs. Mein i natt.

Vi har spurt en rekke MMA-personligheter om hva de tror blir utfallet av nattens norske UFC-kamp ved UFC 206, se spådommene for utfallet av kampen her.

Jack Hermansson / UFC-fighter
Jeg tror Emil sjokker verden igen da han knocker Jordan Mein i tredje runden!

Andreas Roaldsnes / Redaktør MMA Revyen
Jeg tror Emil har en god sjans til å komme seirende ut av debuten sin. Emil slår hardt og har hatt god tid til å forberede seg med et godt lag med høy selvtillit. Jeg kan ikke forestille meg noen som er mer gira foran en UFC-debut enn det vi har sett fra Emil på sosiale medier i oppløpet. La oss håpe at den som er mest sulten tar seieren!

Dan Evensen / Første norske UFC-fighter noensinne
Jeg skal innrømme jeg ikke har fulgt Meek så bra som jeg skulle. (Sorry Emil) da mener jeg ikke å ha sett han på TV, men virkelig vite hva han er god for. Men jeg så den siste kampen, og lærte mye om Emil fra den. Noe selvfølgelig di fleste ikke fikk med seg, da kampen ikke varte lenge. Det var ikke tilfeldig at kampen ikke varte lenge! Det første sekundet hvor Emil starter slutten på kampen (og Emil vet godt at han leker med ild her) det er her han overgår denne frykten (om han har noen) og viser verdensklasse. Legge så mye i et slag mot en motstander som det når du vet konsekvensene og lykkes, da er du på et høyt nivå! Og nei, det hadde ingen ting med "lykke" å gjøre, Emil hadde trent på dette. Gratulerer med kampen Emil Meek, du er rå! Jordan Mein er tøffere en han ser ut, jeg så hva han gjorde med min gamle treningskompis Mike Pyle ( som fillerister mange verdensstjerner i gymet). Det er ingen lette kamper i UFC, meen denne kampen er ekstremt tøff for Emil. Men jeg gleder meg til å se kampen og Emil har har sikkert en bedre plan en alle oss som sitter her og uttaler oss, lykke til Emil!

Paul Del Valle / UFC-kommentator Viaplay, MMA-journalist
Jag tror att Emil kommer vara extra taggad av att få fightas i UFC. Så jag vi kommer få se den bästa Meek hittills. TKO rond 2 till Meek.

Per Opsahl / MMA-journalist, VG
Jeg bør ligge jæ*** lavt etter min forrige Meek-spådom...

Marthin Hamlet Nielsen / MMA-fighter og bryter
Han fighter på et hovedkort i UFC og der er det ingen lette kamper. Men Emil har trent bra og er i kanonform. Jeg ser ikke noen grunn til at ikke denne seieren skal hjem til Norge.

Thomas Moon Lee / MMA-fighter
Dette er en tøff matchup. Comeback-kamp nærmest på hjemmebane for Mein som fortsatt er ung og med så mye erfaring. Alle spår at dette er Mein sin kamp. Eneste mulighet for Emil er å sette hardt press fra start og ikke gi Mein mulighet å finne sonen. Alt kan skje. Hadde aldri spådd at Emil skulle slå Palhares heller. Håper på tidlig knockoutout i første runde for Emil. Går det forbi første runde er jeg redd det blir en litt for rutinert motstander for Emil til å vinne kampen.

Tommas Tingbjør / MMA-journalist, Cageblog
Jeg tror Emil kommer til å få det litt tøft i første runde. I andre runde tror jeg det blir litt jevnere og i den tredje avgjør Emil sin UFC-debut på TKO med "ground & pound" etter 1 minutt og 48 sekunder.

Henning Svendsen / President i NMMAF
Jeg tror Emil vinner på teknisk knockout i første runde.

Jaser Davari / MMA-journalist, Kimura.se
Det blir otroligt svårt för Emil i denna match, han möter en längre fighter som har 10 års erfarenhet och har mött några av de bästa utövarna i världen. Jordan har en enorm räckivdds övertag och är riktigt bra stående. Jag ser det dessvärre som en 70-30 match i Jordans favör. Emil har fått en av de svåraste debutmatcherna som en skandinav fått.

Simeon Thoresen / Tidligere UFC-fighter
Jeg satser på at Emil vinner. Møter en tøff motstander, men Emil er i god form, satser på at Emil vinner tidlig eller etter en kondisjonskrig der jeg mener Emil har en fordel.

Sebastian Vendel-Martinez / MMA-journalist, MMAnytt.se
Detta är en bra matchning mellan två underhållande fighters med en tendens för avslut. Norges Emil Weber Meek har länge varit en knockoutartist på väg mot UFC och nu får vi äntligen se honom göra debut mot den erfarne kanadensaren Jordan Mein. Även om Mein hat en fördel vad gäller erfarenhet, rutin och mostånd så han inte tävlat på nästan två år och hans framtid har varit osäker. Han möter helt fel fighter i sin återkomst; en explosiv norrman som gör den första ronden till en mardröm. Visst lär Mein kunna ta över om matchen går till den tredje ronden, men siktar Meek in sig på kroppen - där Mein visat sig svag tidigare - bör vi se en våldsam skandinavisk seger.

Aristo Manzouri / Bokse-trener Frontline Academy
Etter et års tett samarbeid med Emil så vet jeg en ting om han, Han er født til å være en kriger. Nå på lørdagen når Emil går inn octagonet så vet jeg at han kommer til å angripe som en sulten viking. Han er klar og mye sterkere enn noen gang.

Håkon Foss / MMA-fighter
Han har fått en töff test. Men jeg tror på Emil og jeg tror han kan avslutte Mein i förste runde. Han trenger å legge press fra förste sekund og lage kampen til en dogfight, han må ikke falle in i Meins game.

Kenneth Bruun / Redaktør, Knockout.no
Jeg aner ikke hvor bra form Mein er i, men Emil har vel aldri vært så sterk og motivert som nå. Flytting og trening i riktige miljøer i Oslo det siste året har gjort han bedre allround, så hvis Meek holder hodet kaldt tror jeg ikke det blir noe problem. Tipper på KO til Meek mot slutten av andre runde.

Thomas Formo / MMA-fighter og coach for Emil
Jeg tror Emil vinner på TKO i andre runde.

Sean McCorkle / Tidligere UFC-fighter
Since I'm unfamiliar with both fighters, and know them only by name, I'm going to go about this a little differently. And by that I mean, I'm going to flip a coin. Heads is Meek, Tails is Mein. 
Wait one second while I flip it.......it landed on heads so I am picking Meek to win. 

But if you ask me, a far more interesting fight for the Main card, since these two are the fighting on the same card as Kelvin Gastelum is for these two to be both fully prepared for the inevitable. And by that I mean, that Gastelum will not make weight. At that point, Mein and Meek should offer to fight him at the same time, 2 on 1. That is assuming that Gastelum can make the combined weight limit of the two fighters which would be 340 lbs. (342 lbs with each fighter being given a 1 lb scale allowance) But honestly at this point, I wouldn't count on Kelvin being able to safely make that cut, and still being able to rehydrate properly and safely, now that USADA has instituted a ban on all IV usage.

Gard Olve Sagen / MMA-fighter
Jeg tror det blir en tøff førsterunde for Emil, før han finner flyten i andre runde og vinner på TKO.

Kristian Lapsley / MMA-fighter
Emil på "piledriver"-TKO første runde?

Celine Haga / MMA-fighter
Hmm, jeg må jo satse på Emil da. At han overrasker Mein tidlig og ikke lar Mein få etablert gamet sitt. Men er mer spent på Landon Vantana!  Der Blir det KO!

Ryan O'Leary / MMA-journalist MMAViking.com
Emil Meek will slay Jordan Mein early and in devastating fashion. Valhalla usually fights to the level of his competition, and he has the biggest challenge in front of him. I expect a big punch to land early, and follow-up on the ground.  Perhaps he gives a shout out to MMAViking.com as he celebrates as he has done in the past.

Simon Kölle / MMA-journalist, forfatter av boken "MMA! Myter, fakta, möten"
Jordan Mein är en jobbig motståndare för alla. Jag har följt honom sedan 8 år tillbaka och vi ska inte glömma att han gick sin proffsdebut mot Rory MacDonald. Mein anses på pappret mest vara en striker men det är fel. Mein är extremt allround och farlig för alla. Men han har åkt på några knockar och Alves visade vägen för hur han kan bli slagen. Men låt oss inte glömma att Mein förlorade på delat domslut mot Tyron Woodley! En Woodley som kom in till den matchen 9-0 och Mein var inte det minsta rädd. Nej, Mein är legit men det är även Meek! 

Emil är stark och visade mot Palhares att han satsar hårt och vilt. Han är en killer! Jäkligt spännande debut i UFC och går han in respektlöst kan han som underdog faktiskt vinna mot Mein, men Mein är en jobbig motståndare då han varit i så många krig och är så extremt allround. Jag tror att Emil måste pricka Mein ganska tidigt för att vinna och går han in med mentaliteten "Kill or be killed" som mot Palhares så kan Emil faktiskt så vem som helst. Jag har haft äran att se tre av Emils matcher live på nära håll och kommenterade hans match på Superior Challenge. 

Emil Weeeeeeeeeeeeeeeeeber Meeeeeeeeeeeeeeeeek, som jag ropade när han slog ut Per Franklin i Göteborg, kommer chocka världen (inte Norge och Sverige) igen och vinna över Mein. Han kommer knocka honom i rond 1 men troligen blir han rocked innan. Mein är svår, men Emil har mer medvind! HEJA NORGE!!!