Avkreftet: Det blir ingen kamp mellom Michael Bisping og Rashad Evans i London.

michael-bisping-ufc-204-2.jpg

Michael Bisping har via Twitter avkreftet ryktene om det potensielle returoppgjøret mellom han og Rashad Evans.

Ryktene, som varte litt over et døgn, tilsa at Bisping skulle gå kamp på hjemmebane og mange hadde håpet på å få med seg «The count» i aksjon en siste gang. Det virket også som dette var Bispings ønske etter han tapte mot Gastelum i november i 2017, men til nå kan det se ut som Bisping må lete etter et annet stevne å avslutte karrieren sin på.

Bisping skrev tirsdag på twitter:
Don't buy tickets to see me fight in London. I'm not fighting. Just spoke with ufc.
— michael (@bisping) January 30, 2018
 
Gunnar Nelson i ny hovedkamp?

UFC Fight Night i London går av stabelen den 17. mars og det kunne se ut som engelskmannen Darren Till skulle møte islendingen Gunnar Nelson i stedet for returoppgjøret mellom Bisping og Evans. Men nå ser det ut som Till har blitt syk, og kampen har derfor blitt avlyst.

MMA-reporteren Jim Edwards tweetet:
Just spoke to Darren Till. He’s sick as a dog and on antibiotics. Not a chance he will be fighting anyone on #UFCLondon. So as I said earlier, buy your tickets based on the assumption it’s a card without Till or Bisping #UFCLondon
— Jim Edwards (@MMA_Jim) January 30, 2018
 
Til nå er Gunnar Nelson klar for kamp, men mangler motstander. Det kan derfor være en mulighet for andre utøvere å kapre seg en hovedkamp i London, og ifølge mmanytt.se har den svenske Pride- og UFC-veteranen David Bielkheden utfordret Nelson til kamp. Hvis hovedkampen ikke inneholder en engelsk utøver er det meget sannsynlig at den den britiske fanskaren blir misfornøyd. Det virker som at mange allerede er skuffet over det offisielle kortet til nå, grunnet mangel på store navn.

Til nå er disse kampene bekreftet i London:

Weltervekt: Leon Edwards vs. Peter Sobotta
Tungvekt: Mark Godbeer vs. Dmitry Poberezhets
Lett tungvekt: Paul Craig vs. Magomed Ankalaey
Lettvekt: Alex Reyes vs. Nasrat Haqparast
Lett tungvekt: #4 Jimmi Manuwa vs. #11 Jan Blachowicz
Lettvekt: Rustam Khabilov vs. Kajan Johnson
Mellomvekt: Charles Byrd vs. John Phillips
Weltervekt: Jack Marshman vs. Elizeu Zaleski dos Santos
Weltervekt: Danny Roberts vs. Oliver Enkamp
Lettvekt: Danny Henry vs. Hakeem Dawodu
 
Det blir uansett spennende å se utfallet av kortet i London i de kommende ukene, og ikke minst blir det spennende å se hvem Bisping, Evans og Till møter i kommende fremtid.