UFC bekrefter: Karolina Kowalkiewicz møter Felice Herrig

karo.jpg

Tidligere tittelutfordrer Karolina Kowalkiewicz og rutinerte Felice Herrig møtes ved UFC 223 7. april i Brooklyn, New York.

Polske Karolina Kowalkiewicz (11-2) snudde sin første tapsrekke på hjemmebane i Gdansk, da hun vant over Jodie Esquibel (6-3) via unanimous decision tilbake i oktober. 32-åringens to eneste tap kom mot Claudia Gadelha (15-3) og Joanna Jedrzejczyk (14-1), sistnevnte kamp var en tittelkamp i kvinnenes stråvekt-klasse ved UFC 205 i selveste Madison Square Garden, New York.

På motsatt side av oktogonen står amerikanske Felice «Lil Bulldog» Herrig (14-6), en respektert MMA-veteran med fire strake seire. 33-åringen startet sin kampsport-karriere som kickbokser og hun var deltaker ved «The Ultimate Fighting Championship» sesong tjue, hvor hun kom helt til kvartfinalen.

UFC 223 vil bli med interim lettvekt-mester Tony Ferguson og Khabib Nurmagomedov i hovedsetet. Og som tidligere nevnt skal også tidligere ståvekt-dronning Joanna Jedrzejczyk forsøke å revansjere tittelkamp-tapet mot Rose Namajunas.