En skadefri Gustafsson ønsker å returnere til oktagonet i oktober

20151002031116_5D3_2787.JPG

Svensken ønsker en plass på UFC 229 kortet

Alexander "The Mauler" Gustafsson har ikke vært i buret siden slutten av mai, 2017. Her møtte han Glover Teixeira og vant med en brutal knockout i femte runde. Etter dette skulle "The Mauler" egentlig møte Luke Rockhold, men kampen ble avblåst etter Rockhold skadet seg.

En kamp mellom Gustafsson og Volkan Oezdemir skulle egentlig finne sted under UFC 227, men også denne kampen ble kansellert etter at Oezdemir brakk nesen. UFC prøvde å finne Gustafsson en ny motstander til kortet, men etter kort tid kunne svensken melde om en hamstringskade.

Men nå er Alex tilbake i full trening og sa følgende i et videointervju med MMAViking;
"Jeg holder meg aktiv. Jeg kan trene og alt kjennes bra ut nå. Jeg var booket til å fighte den 4. august og så skadet jeg meg, men sånt skjer. Jeg er her (på Allstars Training Center) og trener hver eneste dag og jeg har det bra nå. Som jeg har sagt i tidligere intervjuer var det en liten skade som ikke var verdt å nevne i det hele tatt, men alt er bra nå og jeg ser frem i mot neste kamp" 

Vil sloss på samme kort som McGregor vs. Khabib
Gustafsson ønsker å ta del på kortet som inneholder tidenes største UFC-kamp, nemlig UFC 229 Khabib vs. McGregor.

" Forhåpentligvis slåss jeg den 6. oktober, kanskje slåss jeg i november. Jeg vet ikke, jeg har ikke peiling akkurat nå, men vi er i kontakt med UFC og leter etter en motstander", sier Gustafsson og fortsetter:

"Jeg er klar når som helst. Det er et bra stevne den 6. oktober med Conor og Khabib, og det hadde vært kult å fighte på samme kort. Men jeg er fleksibel og åpen for forslag."