Sikre kilder: Tony Ferguson møter Anthony Pettis under UFC 229

tony-ferguson-anthony-pettis-ufc-2291.jpg

De to tidligere tittelholderne blir en del av festkvelden som avholdes den 6. oktober.

Etter å ha vært skadet et halvt år returnerer den tidligere midlertidige lettvektsmesteren Tony "El Cucuy" Ferguson (23-3) til oktagonet. Ferguson skulle egentlig møte nåværende lettvektsmester Khabib Nurmagomedov til en tittelkamp i april, men kampen ble avlyst kun en dag før, etter at han skadet kneet. I det siste har "El Cucuy" skrevet at han har gjort seg klar til tre motstandere til UFC 229 via Twitter, og her har han hintet til at han kan være en erstatter hvis McGregor eller Khabib blir skadet.   

Anthony "Showtime" Pettis (21-7) vant nylig over Michael Chiesa via submission under UFC 226. Den tidligere lettvektsmesteren har de siste kampene hatt såkalte "back-to-back wins", men motstanderne har vært fra øverste hylle. Lillebror Sergio Pettis vil også gå kamp samme kveld, og møter Jussier Formiga.

Vinneren av denne kampen vil stille svært sterkt til en tittelkamp.

Resten av storkortet UFC 229 ser foreløpig slik ut:

Champ Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor – For lettvektstittelen
Derrick Lewis vs. Alexander Volkov
Jussier Formiga vs. Sergio Pettis
Dominick Reyes vs. Ovince Saint Preux
Felice Herrig vs. Michelle Waterson
Yana Kunitskaya vs. Lina Lansberg
Sean O’Malley vs. Jose Quinonez
Ryan LaFlare vs. Tony Martin
Scott Holtzman vs. Alan Patrick
Nik Lentz vs. Gray Maynard
Tony Ferguson vs. Anthony Pettis