Bekreftet: Roy Nelson møter Mirko Cro Cop for andre gang under Bellator 200

33_UFC137_Weighins.jpg

Roy Nelson gikk seirende ut av den første kampen mellom han og Cro Cop under UFC 137. Nå møtes MMA-veteranene igjen under Bellator 200 som går av stabelen 25. mai.

Nelson (23-15, 1-1 BMMA) tapte nylig mot Matt Mitrione på dommeravgjørelse i Bellators heavyweight grand prix. Nelson vant mot Cro Cop via TKO i tredje runde tilbake i 2011, og har hatt hele 19 kamper for UFC. Til nå står Nelson med en seier og et tap i Bellator, og har muligheten til å endre nettopp dette tap-vinn mønsteret.

Cro Cop (32-11-2-1NC, 0-0 BMMA) er på en solid seiersrekke på åtte kamper for flere organisasjoner, men flest for Rizin Fighting Federation hvor han også ble tittelholder i åpen vekt. Dette blir hans første kamp for Bellator, og en omkamp mot Nelson kan bli meget interessant. Cro Cop har avsluttet de åtte siste kampene med en submission og syv knockouts, noe som lover godt for den kommende kampen.  

I tillegg til Nelson vs. Cro Cop 2 kan du se disse kampene under Bellator 200:

Tittelholder Rafael Carvalho vs. Gegard Mousasi – for tittelen i mellomvekt
Mirko Cro Cop vs. Roy Nelson
Michael Page vs. David Rickels
Phil Davis vs. Linton Vassell