Legger ikke Matt Brown hanskene på hyllen allikevel?

nbk.jpg

Fire år etter at kampen første gang ble booket så vil ryktene ha det til at Matt Brown returnerer til oktagonet for å møte Carlos Condit i april.

Til tross for at Matt Brown (21-16) ikke sa at beslutningen om å legge opp var endelig, så tydet mye på at "The Immortal"avsluttet sin MMA-karriere med den brutale og imponerende knockout-seieren over Diego Sanchez. Nå virker det derimot som at en motstander som Carlos Condit er mer enn nok til å få Matt Brown på andre tanker, og med denne Twitter-meldingen legges det ikke akkurat en demper på ryktene.

When I said I was retiring I never said how long… Looks like it won’t be as long as I planned either pastedImage.pngpastedImage.pngpastedImage.png
— Matt Brown (@IamTheImmortal) January 18, 2018

Carlos Condit (30-11) returnerte nylig til konkurranse etter et langt avbrekk, og "The Natural Born Killer"så vel heller rusten ut i kampen mot Neil Magny som endte med tap via dommeravgjørelse for den tidligere interim-mesteren i weltervekt.

Den potensielle kampen mellom Carlos Condit og Matt Brown planlegges for UFC Fight Night 128 som forventes å finne sted 14. april, og stilmessig er det ingen tvil om at dette kan bli et meget spennende oppgjør.