Ovince Saint Preux vs Ilir Latifi booket for UFC on FOX 27

ilir-latifi-ufc-215-media-day.jpg

Ovince Saint Preux og Ilir Latifi møtes i januar neste år.

Etter litt frem og tilbake på sosiale medier hvor Ilir Latifi (13-5, 1 NC) utfordret Ovince Saint Preux (22-10) har den svenske fighteren nå fått ønsket sitt oppfylt. UFC har via sin Instagram-konto bekreftet at de to møtes til et oppgjør i lett tungvekt ved UFC on FOX 27, som finner sted 27. januar neste år i Charlotte, North Carolina.

Etter å kun ha vunnet en av sine fem kamper i tidsrommet 2015-2017, har Ovince Saint Preux siden april i år virkelig fått fart på karrieren igjen og stoppet sine tre siste motstandere.

Ved UFC Fight Night 93 i fjor ble Ilir Latifi brutalt knocket ut av Ryan Bader, men "The Sledgehammer" kom sterkt tilbake i sin forrige kamp og vant på enstemmig dommeravgjørelse over Tyson Pedro ved UFC 215.