Norway Fight Night imponerte nok en gang!

Foto: RainoPhoto.com/Raino Brandmo

Foto: RainoPhoto.com/Raino Brandmo

 
Norway Fight Night leverte nok et spennende stevne med jevne kamper og suveren stemning ved Scandic Lerkendal i Trondheim.
 
Lørdag 29. august ble Scandic Lerkendal fylt av både kampsport og underholdning, og de mange fremmøtte fikk oppleve en festaften. De syv norske bokserne som representerte Norge leverte virkelig en solid innsats og viste ferdigheter, fighterhjerte og vilje så lenge kampene varte.
 
Motstanderne bestod av et sammensatt internasjonalt lag som bidro til at kvelden ble preget av jevne og meget tøffe kamper. Når man som arrangør av Norway Fight Night i tillegg evner å gi publikum solid underholdning i form av både artister og dans, ble dette regelrett en festkveld som tilskuerne ga tiltale på gjennom energi, applaus og støtte.
 
Showkamp mellom Christopher Schau og Allan Fallrø
 
Jubelen økte enda et nivå da Christopher Schau og Allan Fallrø entret ringen for sin showkamp, og det var tydelig at begge to var populære hos publikum. Både Schau og Fallrø fulgte opp med full innsats gjennom tre runder, og Emil Meek var kampens dommer.
 
Kampen endte uavgjort og da Emil Meek fikk mikrofonen etter kampslutt kunne han meddele at han har fått booket sin neste kamp, og at forberedelsene allerede har startet.
 
Undertegnede er av den oppfatning at Scandic Lerkendal fungerte utmerket i forhold til å avholde et slikt stevne, og alle fremmøtte var også i år nær ringen og begivenhetene uansett hvor i salen de hadde sitteplass.
 
Stevnet var fullpakket av innhold, og de vel fire timene det hele pågikk gikk regelrett kjapt. Dette var boksing og underholdning av ypperste slag, og det er bare å glede til neste Norway Fight Night. 

Du kan spille på kampene hos Unibet: