Dominick Cruz har booket sin neste kamp!

Dominick-Cruz-478x270.jpg

Dominick Cruz møter Jimmie Rivera ved UFC 219 i desember.

Det er nå bekreftet at Dominick Cruz (22-2, 5-1 UFC) returnerer til oktagonet for å møte Jimmie Rivera ved årets siste UFC-stevne.

Etter tretten strake seire (WEC/UFC) mistet Dominick Cruz sin tittel i bantamvekt da han via enstemmig dommeravgjørelse tapte mot Cody Garbrandt ved UFC 207. Første steg for "The Dominator"på veien tilbake til det gjeve beltet starter mot Jimmie Rivera som ikke har tapt en kamp siden 2008.

Hardtslående Jimmie Rivera (21-1, 5-0 UFC) gikk på karrierens foreløpig eneste tap i 2008 (Ring of Combat), og har siden den gang dominert sine kamper i diverse organisasjoner. I 2015 entret "El Terror" UFC-buret for første gang og har per dags dato notert seg med fem strake seire.

UFC 219 braker løs 30. desember i Las Vegas.