MMA-seiere og BJJ-gull til Frontline Academys utøvere

Suksess for Frontline Academy i helgen.

Fra frontlineacademy.no:

Helgen bød på proffseier i MMA, belte i semi-pro og gullmedaljer og EM-billetter for BJJ-utøvere.

Jack hermansson
Jack Hermansson tok enda en proffseier da han gikk mot polske Maciej Rozanski (8-1) på Venator FC2 i Italia i helgen. Rozanski var ubeseiret inntil han møtte Jack. Med helgens seier står Jack nå med 11-2 og har etter at han kom tilbake fra Bellator vunnet alle matchene sine og tatt to belter.

Joseph Karim imponerte igjen
Joseph Karim er ubeseiret som amatør i MMA og vant tittelkamp i semi-proff i England på Contenders 13 på lørdag. Joseph var overlegen og vant på omoplata tidlig i andre runde.

EM-billetter til Rio og Hopstock
Lillabeltene Alexander Rio og Tarik Hopstock vant med hver sine gullmedaljer billetter til EM i Lisboa i januar. Regner med at de skal drille seg gjennom julen og hente hver sin gullmedalje i Lisboa også. Lykke til!