Suveren seier for Jack Hermansson i sin UFC-debut!

Til øredøvende jubel fra hele Barclaycard Arena i Hamburg ble Jack Hermansson utropt til soleklar vinner over Scott Askham.

Nerver i en UFC-debut virker ikke å gjelde for Jack Hermansson som ga jernet gjennom hele kampen. Scott Askham gikk i kveld sin femte UFC-kamp, og viste at han er en tøffing, men det var ingen tvil om hvem som både var den mest aktive og dyktige fighteren i denne kampen.

Jack vant alle tre rundene og rystet Scott Askham gjentatte ganger i løpet av kampen. Harde spark og slag som traff bidro til enorm jubel i arenaen, og det var helt tydelig at mange både heiet på Jack, og ikke minst satte stor pris på hans fightervilje og ferdigheter.

En fantastisk godt gjennomført og imponerende UFC-debut for Jack, og en meget fortjent seier i verdens største MMA-liga.