Ny MMA-gym i Trondheim

Troll Fight & Fitness i Malvik kommune er klar for å invitere til nybegynnerkurs i februar.

Troll Fight & Fitness er Malviks første MMA-klubb organisert under NMMAF, og MMA Norway har tatt en prat med Tarek Thorvaldsen som startet den nye kampsportklubben. 

- Det ble avholdt etableringsmøte 22. desember 2015, det ble stemt frem et styre, og allerede i januar var TFF innmeldt i NMMAF. Det har gått raskt fremover, og det har blitt mye dugnadsarbeid for klubbens pådrivere. Brev skrives, kampbøker ordnes og treningsopplegg blir sydd sammen. Klubben har utviklet seg fra å være en gruppe mosjonister som brukte boksing som treningsform, til å bli kampklare atleter.

Foto: Sara Nordby / Avbildet: Tarek Thorvaldsen

Foto: Sara Nordby / Avbildet: Tarek Thorvaldsen

Troll Fight & Fitness trener per i dag i fine lokaler hos treningssenteret Sport og Trim, og er et fargerikt bidrag til andre og mer tradisjonelle treningsformer. TFF er ikke en del av dette senteret, men leier storsalen noen timer i uken. Klubben trener hver tirsdag fra kl. 20:15-21:45, og torsdager fra kl 20:00-21:30. En standard trening består av oppvarming, teknikk, driller og målrettet eksplsosiv styrketrening.  Vi tilbyr et nøye gjennomtenkt system slik at alle skal få så stort utbytte av treningen som mulig. Alle er velkommen, og vi starter et nybegynnerkurs 2. februar 2016.

Når det kommer til MMA så er det mange aspekter som spiller inn for å kunne hevde seg. Hos oss i Troll Fight & Fitness har vi per i dag mye kompetanse på stående kamp, som da også er vår spesialitet. Vi har et trenerteam bestående av meg selv, Thomas Brekkstad (kickboksing), Magnus Bjørgan (Tae Kwon Do), Karin Uldal (ernæringsfysiolog) og Jason Ready som er en ressurs innen styrke og eksplosiv trening. Når det kommer til bakkekamp har vi også kompetanse, men ønsker en spesialist hjertelig velkommen inn i teamet vårt.

Troll Fight & Fitness er en ambisiøs klubb og vi håper å ha en eller flere utøvere i MMA-buret innen året er omme. Flere i trenerteamet har erfaring fra internasjonal  konkurranse, og hvis utøveren ønsker- hvorfor ikke satse?