Bekreftet: Holloway vs Edgar booket for UFC 222

Max Holloway forsvarer fjærvektstittelen sin mot Frankie Edgar i mars.

Meningen var at Holloway og Edgar skulle møtes ved UFC 218 i desember i fjor, men en skade hos Edgar satte en stopper for den planlagte storkampen i fjærvekt. Nå har UFC bekreftet at oppgjøret igjen er booket, og at Holloway vs Edgar blir hovedkamp ved UFC 222 som går av stabelen 3. mars.

Tittelholder Max Holloway (19-3) har vunnet hele tolv kamper på rad, og i sine to siste oppgjør i oktagonet mot Jose Aldo imponerte "Blessed" alle da han i begge kampene på imponerende vis stoppet den tidligere mesteren via teknisk knockout.

Frankie Edgar (22-5-1) har vunnet syv av sine åtte siste kamper, og etter at "The Answer" tapte mot Jose Aldo ved UFC 200 så har han notert seg med to solide seire over henholdsvis Jeremy Stephens og Yair Rodriguez.

UFC 222 finner sted 3. mars ved T-Mobile Arena i Las Vegas.