Kenneth Bergh: "Nå gjelder det å lete etter de store mulighetene"

Kenneth Bergh vant tittelkampen mot Brett McDermott ved Clash of The titans, og jakter nå neste kamp og utfordrer.

Kenneth Bergh (4-0) stoppet sin motstander Brett McDermott via giljotin i første runde ved Clash of The Titans, og sier til MMA Norway at han er villig til å møte hvem som helst,  hvor som helst.

 

Tittelkamp i Clash of The Titans

- Jeg møtte den britiske lett-tungvekteren Brett McDermott i byen Workington i England, og gikk for stevnet Clash of The Titans. Dette var deres sekstende show og det ble avholdt på byens rugby-stadion. Motstanderen jeg møtte stod med en record på 6-3 hvor fem av seirene hans var på knockout. Hans siste tap var mot en av de beste lett-tungvekterne i verden (King Mo Lawal) i Japan for gigapromotoren Rizin FC (dagens Pride med samme president). Han har også knocket ut tidligere UFC-fighter og tungvekter Oli Thompson i første runde for ikke lenge siden.

Jeg ønsker å gå match igjen så raskt som mulig, men vil sortere gjennom tilbudene vi har fått med manageren min. Vi er ute etter så store muligheter som mulig, og jeg er villig til å møte hvem som helst, hvor som helst. Nå gjelder det å lete etter de store mulighetene, og deretter jobbe så hardt som overhodet mulig i møte med de nye tøffe utfordringene,, og forhåpentligvis prestere slik at jeg kan fortsette å bygge moment.

 

Frontline Academy

- Jeg har reist og trent litt forskjellige steder i verden og min opplevelse av Frontline Academy er at det er et av de gymmene med aller størst teknisk forståelse og kompetanse for sporten som helhet. Frontline holder også et skyhøyt nivå med tanke på alle elemenetene sporten krever for dominanse på det aller høyeste profesjonelle nivået. Da tenker jeg på alt fra kunnskap om riktig kosthold til skadeforebyggende trening, til oppvarmingsrutiner og til og med det psykiske rundt det å konkurrere.

Om man ser på prosentandelen aktive profesjonelle MMA-utøvere dette landet har produsert, og hvor mange av disse som har kjempet for UFC, Pride og ADCC er det en ufattelig høy oppslutning. Dette representerer for meg akkurat hvor høyt nivå vi faktisk holder i dette landet.

Det folk iblant henger seg opp i er nasjonaliteter, størrelser og tradisjoner disse andre nasjonene har og de glemmer gjerne da at det er arbeidet rundt den enkelte som avgjør hvor langt man kan gå. Bare fordi det kommer en masse gode boksere fra et land utelukker ikke det de mindre nasjoners suksess. Det er muligens lengre mellom hvert gode gym, men når alt faller på plass spiller det ingen rolle hvor utøveren eller teamet kommer fra. Det er komptansen og utøveren som avgjør.

Nå om dagen ser vi at alt det harde arbeidet begynner å bære frukter for alvor, og det er ikke bare velfortjent for utøverne, men også viktig for sporten i landet. Sporten kommer bare til å vokse og det er en utrolig spennende tid. Det er et privilegium å få være med på det som foregår nå, og noe jeg setter enormt pris på å ha muligheten til. 

Jeg vil takke teamet mitt Frontline Pro Team, alle trenerne og medlemmene på Frontline Academy. Jeg vil også takke sponsorene mine Nutramino og Fighter, samt alle som viser interesse og støtter opp hele veien fra familie, venner, bekjente og selvsagt folk som er interesserte i sporten og følger med!

Besøk Kenneth Bergh på facebook her.