Michael Bisping sier han møter GSP ved UFC 217

Etter mye frem og tilbake ser det nå ut til at kampen mellom Michael Bisping og Georges St-Pierre finner sted ved UFC 217 i november.

Etter at en pressekonferanse med Michael Bisping (30-7) og GSP (25-2) ble avholdt i mars i år så ble det til stor forundring bekreftet at kampen ville finne sted, men ingen dato for møtet ble annonsert. GSP har heller aldri konkurrert i mellomvekt og selv om han er den tidligere suverene weltervektsmesteren er det fire år siden han sist entret oktagonet. 

Mange mente at Bisping bevisst valgte å møte GSP istedenfor utfordrerne i mellomvekt, men UFC-president Dana White har tidligere uttalt at Bisping aldri har takket nei til en kamp han har blitt tilbudt og at dette ikke medfører riktighet.

Interim mester i UFC's mellomvektsdivisjon er Robert Whittaker og han ville naturligvis vært den korrekte motstander for Bisping. Men med tanke på at Whittaker er skadet og ute på ubestemt tid så virker Bisping mot GSP nå mye mer forståelig selv om for eksempel Chris Weidman selvsagt er av en annen mening.

Når GSP nå gjør et comeback ville det vært naturlig med en retur til weltervekt for å utfordre om tittelen der, men ved nevnte pressekonferanse sa MMA-legenden at han er ute etter de mest interessante storkampene, samt at han etter kampen mot Bisping vil annonsere hvilke planer han har videre. 

Nå har Michael Bisping sagt til UFC Tonight at han møter GSP ved Madison Square Garden i New York 4. november, men inntil UFC faktisk bekrefter dette får vi vente i spenning. November er uansett tidsrommet GSP så for seg en retur så alle som vil se disse to fighterne måle krefter får inntil videre krysse fingrene.

UFC 217 går av stabelen 4. november ved Madison Square Garden i New York.