Conor McGregor vil møte Khabib Nurmagomedov i Russland

Selv om Conor McGregor skal møte Floyd Mayweather Jr. om mindre enn to måneder i Las Vegas har den irske superstjernen nå fortalt at han ønsker en rask retur til oktagonet.

Conor McGregor og Floyd Mayweather Jr. møtes til "The Money Fight" i Las Vegas 26. august, og selv om en hel kampsportverden nå prater om den kommende gigantiske boksekampen, er det blitt gjort kjent hvilken motstander McGregor ønsker i sin UFC-retur.

En kamp mellom Khabib Nurmagomedov og Tony Ferguson planlegges (nok en gang) og tidsmessig passer dette veldig godt med tanke på at vinneren da vil slippe å vente lenge på tittelkamp i lettvekt mot Conor McGregor. 

UFC-president Dana White har i et intervju uttalt at McGregor etter kampen mot Mayweather vil møte Khabib Nurmagomedov, og at han attpåtil ønsker at kampen skal finne sted i Nurmagomedov sitt hjemland Russland.

Bortebane og fiendtlig territorium er tydeligvis ingen hindring for Conor McGregor, og hvis Nurmagomedov potensielt gjør jobben sin mot Ferguson så er det nærliggende å tro at dette da vil bli McGregor sitt første tittelforsvar i UFC's lettvektsdivisjon.