The Nordic Rumble: Soleklar seier til Cecilia Brækhus!

Klara Svennson sjanseløs mot Cecilia Brækhus gjennom ti runder.

Selv om Klara Svennson forsøkte å yppe seg tidlig så forsvant smilet gradvis som trefferne til Cecilia Brækhus begynte å sitte. De harde slagene til Cecilia Brækhus traff stadig oftere, og det var en tydelig sliten svensk bokser som begynte å "løpe" i ringen eter hvert som rundene gikk.

Klara Svennson viste hvor tøff hun er og at hun tåler mye, men det var ingen tvil om at Cecilia Brækhus var den klart bedre bokseren. 

I intervjuet rett etter kampen fortalte Cecilia Brækhus at hun var helt tom for krefter etter fjerde runde på grunn av et tungt vektkutt. Hun beklaget at hun ikke klarte å levere slik hun ønsket, men at publikum ga henne energi.

Nok en soleklar seier til ubeseirede Cecilia Brækhus som igjen viste at hun er verdens beste kvinnelige bokser.