Dominick Cruz må trekke seg fra UFC 219 og toppkampen mot Jimmie Rivera

Dominick-Cruz-UFC-178-Post-Press-01-750x370.jpg

Dominick ”The Dominator” Cruz (22-2) har brukket armen på trening og er tvunget til å trekke seg mot Jimmie ”El Terror” Rivera (22-1) i desember.

Det er en hard dag for tidligere populære mestere i UFC. Nå må også tidligere bantamvekt-mester Cruz kaste inn håndkleet allerede før kampen. Han var klar for å møte topp rangerte Riviera ved UFC 219 på selveste nyttårsdagen.

Vinneren av denne kampen ville sannsynlig blitt den første tittelutfordreren til T.J Dillashaw (15-3) som nylig vant over ubeseirede Cody «No Love» Garbrandt (11-1) ved UFC 217 sist helg. 
32-år gamle Cruz har ikke vært i oktogonen siden han mistet belte sitt mot Garbrandt ved UFC 207 i desember 2016.

Riviera på sin side er i fantastisk form, og har vunnet sine tjue siste kamper, inkludert hans fem første UFC-kamper. 28-åringen fra New Jersey har ikke tapt siden 2008.

Både brasilianske John «Hands Of Stone» Liniker (30-8) og Aljamain «Funk Master» Sterling (14-2) fra New York har allerede vært ute i sosial medier for å steppe inn for Cruz.

Det er foreløpig ikke klart om Riviera blir værende på kortet eller hvem han møter, men vi får håpe det med to topp rangerte bantamvekt fightere som er klare for å erstatte Cruz.

Oppdatert matchkort:
Nyttårseventet UFC 219 forventes å bli ett av årets største eventer – selv om ingen hovedmatch har blitt presentert enda.


Med vår egen Emil ”Vallhalla” Meek (9-2-1) ser matchkortet slik ut for øyeblikket:

Bantamvekt: #3 Jimmie Rivera vs. TBA
Stråvekt kvinner: #7 Cynthia Calvillo vs. #8 Carla Esparza
Fluevekt: #13 Louis Smolka vs. Matheus Nicolau
Weltervekt: #7 Carlos Condit vs. #11 Neil Magny
Lett tungvekt: Khalil Rountree Jr. vs. Gökhan Saki
Fjærvekt: #14 Myles Jury vs. Rick Glenn
Lettvekt: Dan Hooker vs. Marc Diakiese
Weltervekt: #12 Kamaru Usman vs. Emil Meek
Lettvekt: #2 Khabib Nurmagomedov vs. #3 Edson Barboza