Norsk tittelkamp nummer to annonsert for Battle Arena

30850435_10156415814999744_1019884567_o.jpg

Denne gang i 66 kilo-klassen, der to av Norges tøffeste amatørfjærvektere skal møtes til dyst i en av sportens tøffeste divisjoner. Det blir "Lucky" Luke Santarelli fra MMA Trondheim mot Mehrgan Bijanpoor fra Frontline Academy!

I den anledning annonseres også de to første sponsorer for Norges første amatør-NM i MMA, nemlig Combat Corner - leverandør av kvalitetsutstyr for alle kampsportutøvere, og The Juicery Norge - leverandør av sunn kvalitetskost for den aspirerende utøver.

Disse to samarbeidspartnerne tenker langsiktig og har sett potensialet i å ha en egen norsk plattform for fullkontakt MMA for å utvikle sporten vår videre!

Presseuttalelser fra tittelutfordrere:

Mehrgan Bijanpoor

- Battle arena er en av de ledende fighting-promosjonene i Europa, og jobber stadig med å sette
sammen gode events. Det blir vissnok mange gode fightere og en del tittelkamper i denne omgang, så dette kommer til å bli et bra stevne. Det hadde vært digg med norgesmestertittelen etter bare 2 år med trening, men jeg er mest opptatt av min personlige utvikling i det lange løp, og ser på denne kampen som enda en "stepping stone" på min ferd mot større ting. Misforstå meg rett, jeg skal gjøre alt for å ta tittelen hjem, men jeg er på ingen måte overveldet av utfordringen jeg står overfor. Jeg føler det er større ting som venter meg fremover.

Luke Santarelli skal visstnok være en ganske tøff motstander, og det er sånn jeg liker det. Jeg er komfortabel på bakken, noe jeg har vist ved flere anledninger. Derfor hadde det vært kult og hatt en motstander som tør å stå med meg. Jeg håper Luke er den fyren, slik at vi kan gi publikum et ordentlig fyrverkeri av en fight. Oppkjøringa går fint, og jeg trener så mye jobben tillater om dagen, og kommer til å starte kamp-spesifikk oppkjøring for fullt fra mandag.

Jeg drar også veldig mye inspirasjon fra gutta på pro teamet. Å trene med de, og se hvordan de grinder og jobber hardt hver dag, er veldig inspirerende. For ikke å snakke om guttas prestasjoner i det siste. Spesielt Haakon Foss, som nylig svingte vilt med ljåen og serverte strimlet biff og viste fullstendig dominans mot en veldig farlig motstander. Og Jack Hermansson, som viste hjertet fra en annen planet da han i helga vant UFC kampen sin, til tross for at han underveis i kampen brakk en eller flere ribbein. Han hadde tydelig smerter og kunne ikke skjule det for motstanderen heller, noe som gjorde han ekstra sårbar, men etter litt peptalk fra professoren selv, Mohsen Bahari, fløy han bokstavelig talt ut i tredje runde og sikret seieren. Jeg har aldri sett noe lignende før. Jeg drar inspirasjon fra disse menneskene og prestasjonene deres, og håper jeg kan male videre på det mine lagkamerater har begynt på.


Luke Santarelli

- Jeg synes at det er stas at eg får være med på noe så historisk. Det virker for meg som at Battle Arena mer eller mindre organiserer et slags NM for oss norske fightere og eg glede meg te å være en del av det første eventet de organiserer. Mehrgan Bijanpoor virker som en veldig rutinert MMA-utøver og en solid utfordring for meg. Gleder meg til å dele buret med han og lage fyrverkeri for publikum.