Khabib Nurmagomedov har booket sin neste kamp!

Khabib Nurmagomedov møter Edson Barboza til et potensielt fyrverkeri av en kamp ved årets siste UFC-stevne.

Ubeseirede Khabib Nurmagomedov (24-0) måtte trekke seg fra UFC 209 og kampen mot Tony Ferguson tidligere i år grunnet et vektkutt som regelrett var skadelig for helsen hans, og faktisk så har "The Eagle" kun entret oktagonet to ganger siden april 2014. Til tross for kritikk og tvil fra mange vedrørende hans valg av vektklasse så fortsetter Nurmagomedov altså i lettvekt, og med en potensiell seier over Barboza så er Nurmagomedov umiddelbart tilbake i titteldiskusjonen igjen.

Tittelkamp er også noe Edson Barboza (19-4) jakter på, og den eksplosive brasilianeren har vunnet sine tre siste kamper. Hvis Barboza skulle bli den første til å påføre Nurmagomedov et tap, så er det nærliggende å tro at den brasilianske fighteren som så mange ganger tidligere har vært nære ved å lykkes, endelig kan få kjempe om tittelen.

UFC har bekreftet at oppgjøret mellom Nurmagomedov og Barboza vil finne sted ved UFC 219 som braker løs 30. desember i Las Vegas, og kampkortet ser foreløpig slik ut:

Edson Barboza vs. Khabib Nurmagomedov

Dominick Cruz vs. Jimmie Rivera

Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza

Matheus Nicolau vs. Louis Smolka

Carlos Condit vs. Neil Magny

Khalil Rountree vs. Gokhan Saki

Rick Glenn vs. Myles Jury

Emil Meek vs. Kamaru Usman

Marc Diakiese vs. Dan Hooker