Jon Vetle Furuheim med overbevisende seier i England 

33613883_762788450583521_664609772028297216_o.jpg

I helgen gikk Jon "Wonderboy" Vetle Furuheim muay thai-kamp i England og tok hjem sitt 18. tittelbelte

Jon Vetle er uten tvil en aktiv fighter, og fightere flest opplever at motstanderen må trekke seg rett før kamp. Dette ble tilfelle før helgas Yakkao-stevne, og Jon Vetle nærmet seg faresonen for å ikke få konkurrere i det hele tatt. 

MMA-Norway har tatt en prat med "Wonderboy" og han hadde dette å si:

For 11 dager siden måtte den opprinnelige motstanderen din trekke seg fra kampen mot deg, og for bare fire dager siden fikk du en ny motstander. Hvordan føles det å vinne etter så mange kontroversielle hendelser rundt kampen din, og hva tenkte du når du måtte gå opp til seksti kilo? 

- Når motstanderen min trakk seg var det litt stress siden jeg allerede hadde betalt fly som ikke kunne avbestilles, og at det meste var på plass før avreise. Jeg hadde også trent veldig hardt til denne kampen, så jeg var utrolig demotivert en periode. Promotoren og treneren min lette overalt etter en ny motstander og til slutt fant de en, men han var to år eldre og en vektklasse opp. Men siden jeg var så giret på kamp tenkte jeg ikke et sekund på å takke nei til muligheten. Siden jeg fikk en ny motstander ble det også en ny Europeisk tittel på meg. Det var utrolig deilig å vinne, og i hvertfall på en så overbevisende måte.


Hvordan ser veien ut videre?

- Tilbudene har strømmet inn den siste tiden men jeg må holde kortene litt tett til brystet forløpig. Det eneste som ser sikkert ut er at jeg fighter om WKO VM tittelen i K-1 den 15. juli i England på Sky Sport.

Du kan se hele kampen til Jon Vetle her: