Bekreftet: Edson Barboza vs. Kevin Lee

Edson-Barboza-Kevin-Lee-696x392.jpg

 
Edson Barboza møter Kevin «The Motown Phenom» Lee til UFC Fight Night 128.
 
For to måneder siden gikk Barboza kamp mot Khabib Nurmagomedov under UFC 219 den 30. desember. Dette ble en meget vanskelig kamp for Barboza der han tapte soleklart på poeng med tallene 30-25, 30-25 og 30-24. Men Barboza er klar for kamp igjen og møter Lee til en viktig kamp som kan styrke hans plassering i UFC sin lettvektsrangering.
 
Lee kommer også fra et tap etter han gikk kamp mot Tony Ferguson for lettvektklassens midlertidige belte. Denne kampen brøt en seiersrekke på fem kamper for «The Motown Phenom», som blant annet har en seier over Michael Chiesa etter en kontroversiell stopp av dommer Mario Yamasaki.
 
Det blir spennende å se hvem som kommer seirende ut av kampen som finner sted den 21. april i Atlantic City, USA og som også vil inneholde en kamp mellom Thiago Santos og David Branch.